IMG_2648 tocator manual
IMG_2624_tocator manualIMG_2645 tocator manual

Tocator manual

Product Description

DESTINATIA SI DOMENIUL DE APLICARE
• Tocatorul manual este destinat pentru tocarea radacinoaselor, legumelor si fructelor (sfecla, varza, bostanei, cartofi, mere, pere etc.), pentru a fi folosite drept furaje pentru animale sau de pus la macerat pentru palinca si tuica.
• Prin achizitionarea produselor noastre, veti obtine o crestere semnificativa a productivitatii, precum si facilitarea muncii dumneavostra.
• Functionarea se realizeaza manual, prin actionarea unei manivele, dar are posibilitatea montarii unui motor electric 220 V, care sa transmita miscarea de rotatie prin intermediul unei curele la fulia atasata de rotorul tocatorului. Nu necesita intretinere, fiind foarte usor de utilizat.

Mod de operare

Conditii de utilizare
• Inainte de inceperea procesului de tocare, este necesara pregatirea radacinoaselor, legumelor sau fructelor prin spalarea si curatirea acestora. Dupa pregatire, radacinoasele, legumele sau fructele se arunca in cuva tocatorului. Asezati ambele maini pe manivela si rotiti-o in sensul acelor de ceasornic pentru maruntire.
• Dupa finalizarea procesului de tocare, curatati cuva tocatorului de reziduuri.
• Dupa finalizarea procesului de tocare si curatarea cuvei tocatorului de reziduuri, aceasta trebuie uscata.