Despre Noi

Calitatea si durabilitatea face diferenta VICASTAR

Infiintata in anul 2004,VICASTAR este o societate comerciala cu capital integral privat, fiind importator si distribuitor national de scule electrice profesionale marca Phiolent, Rebir, discuri abrazive marca Luga Disc Autentic, pompe submersibile marca Bosna-LG,Lepse si Ruceiok, electrozi rutilici marca Monolith, precum si numeroase instrumente, unelte si accesorii pentru gradinarit si industria prelucratoare marca Slovakia Trend. Dispunand de un sistem de distributie eficient, societatea activeaza in majoritatea zonelor geografice din tara, reusind sa ofere beneficiarilor sai produse de calitate la un pret competitiv.

Societatea isi desfasoara activitatea prin intermediul celor doi administratori, alaturi de echipa Vicastar, impreuna urmarind furnizarea unor produse si servicii de cea mai buna calitate, care sa raspundă cerintelor si asteptarilor tuturor clientilor si partenerilor de afaceri.

VALORILE VICASTAR:

  • ●  Loialitate fata de partenerii de afaceri
  • ●  Cunoasterea nevoilor clientului
  • ●  Receptivitate la solicitarile partenerilor de afaceri
  • ●  Furnizarea celui mai bun raport calitate-pret
  • ●  Promtitudine in activitatea de distributie

Pentru a pune la dispozitia beneficiarilor sai o oferta competitiva, alaturi de avantajele oferite prin portofoliul diversificat de produse de calitate, se adauga si serviciul de transport in majoritatea judetelor tarii, cu autovehicule proprii. VICASTAR doreste sa ofere tot sprijinul necesar pentru sporirea profitabilitatii activitatii beneficiarilor sai.

Dezvoltarea unei colaborari optime cu toti furnizorii sai ii permite societatii sa se incadreze punctual in asteptarile lor financiare. Relatiile cu partenerii de afaceri atat la nivel national, cat si la unul international se bazeaza pe transparenta si onestitate, permitandu-i asftel firmei sa ofere permanent beneficiarilor sai servicii de calitate la preturi competitive.

Printre partenerii VICASTAR se numara :

Sculele electrice şi accesoriile, sculele de mana si produsele din material plastic sunt principalele bunuri produse de compania REBIR in zona economica speciala Rezekne, Letonia. Sculele REBIR sunt utilizate cu succes atat in activitati casnice cat si in ateliere profesionale de tamplarie si pentru prelucrarea metalelor sau pe santiere de constructii. Volumul mare de vanzari este un motiv solid pentru a acorda incredere sculelor REBIR: sunt utilizate cu succes din recile ţari scandinave pana in caldul Egipt. Compania are ca principal obiectiv satisfactia clientului. In ultimii zece ani, exporturile spre Europa au alcatuit majoritatea volumului de producţie, principalele pieţe de export europene fiind Germania, Italia, Spania, Olanda şi Marea Britanie.

Produsele LEPSE JSC sunt la mare cerere in randul clientilor. Producatorul a fost decorat cu numeroase medalii si diplome la expozitii si targuri. De multe ori LEPSE JSC a devenit laureat al Programului „Cele mai bune 100 de Bunuri de Rusia”. In 2001, intreprinderea LEPSE JSC a fost certificata in conformitate cu GOST R ISO-9001.
Istoria dezvoltarii aviaţiei din Rusia este legata inseparabil de compania pentru constructia de masini electrice LEPSE JSC.
Aceasta este una dintre cele mai mari intreprinderi de fabricare de echipamente electrice pentru aeronave. Practic, aproape toate produsele destinate aeronavelor, avioanelor şi elicopterelor militare sunt echipate cu produsele fabricate de compania LEPSE JSC.

Fabrica BOSNA-LG produce pompe submersibile profesionale intr-o gama foarte larga. Localizata in Ucraina, compania produce diverse modele de pompe submersibile ce functioneaza intodeauna perfect. Succesul lor se bazeaza pe o strategie consecventa de dezvoltare.

Slovakia Trend ofera produse de inalta calitate si cu tehnologie inovatoare. Compania este producator, importator si exportator de unelte de gradina, unelte agricole, unelte specializate pentru agricultura si instrumente de mana.